Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alladin och paradis

Krut utan stubin
rosor utan doft
skridskor utan is
meningslöst
paradis,
eller alladin
utan din favoritchoklad
hur glad är man då ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 236 gånger
Publicerad 2005-12-29 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan