Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ens Bambi

Jo jag halkade runt i dag
inte ens Bambi
skulle kunna efterlikna min hisnande färd
på snötäckt is

Chaplin log avundsjukt från
sin svart och vita himmel
men jag svor !

Men nej jag gav
inte upp för det
jag hade ju fyra mellanöl i väskan
och en replokal i sikte

Inget behov av stjärnor
för väg upplysning




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 283 gånger
Publicerad 2005-12-29 23:21



Bookmark and Share


  Propella
*skrattar*

Den här fick mig på riktigt gott humör :-)

Tack för det!
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan