Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag följer mitt hjärta

Skulle ingenting bli rätt
Ena dagen kärlek
Andra dagen avsky
tredje dagen uppstånden igen
fjärde dagen kolmörker
femte dagen lycka
sjätte dagen SLUT
sjunde dagen Ensamhet
åttonde dagen besatthet
nionde dagen begrunda
tionde dagen ånger
elfte dagen passion
tolfte, trettonde, fjortonde,femtonde...




Fri vers av majlis lindberg
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-12 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majlis lindberg
majlis lindberg