Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vi öppnar vårt hjärta för att ge kärlek så flödar vår inre kärlek fri men också alla andra känslor som finns där i vårt eget djup....svårt....


En önskan

I en evighet
kändes det som
förlorade jag mig själv

Det där känslohavet
inom
som aldrig släppt taget

Jag vill älska innerligt nära
min själ hos någon annan för en stund
vila i tillit och ta emot
ge utan förbehåll
tillsammans

som många andra

Det där känslohavet
som aldrig ger mig ro
det där djupet
mörka kalla
glömda minnen

Jag vill dela
älska villkorslöst
med passionerad hetta
fläta in min kropp
i någon annans
ge mig hän


Så släpper jag det där förbannade känslohavet
Iväg! Lämna mig! Lämna plats för det nya!
Och jag låter det strömma ut
våldsamma tårar
knivar som skär sönder mig
och jag står ut
låter det rinna ut ur mig
Iväg! Släpper dig fri!

För jag vill älska
innerligt nära
sant och passionerat
våldsamt äkta
utan förbehåll
vill dela
fläta in
och
ge mig fri









Fri vers av majlis lindberg
Läst 438 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-08 10:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
friheten är ditt ethos
friheten är ditt pathos

må väl, i frihet,
som du så väl är värd
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

majlis lindberg
majlis lindberg