Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland saknar man saker, som för länge sedan försvann


mail



och du skrev
att du nog skulle sakna ihjäl dig efter mig,
om jag försvann

i ett av dina mail från för länge sedan

och du skrev
att du aldrig känt för någon annan,
som du kände för mig
och du skrev
att du för första gången gråtit
dig till söms

i ditt sista mail till mig från för länge sedan




Fri vers av dofta
Läst 345 gånger
Publicerad 2005-12-30 01:46



Bookmark and Share


    livräddaren
ackackack alla dessa underbara och hemska minnen...man borde inte läsa sånna gamla mejl och sms...man blir bara ledsen men ändå gör man det.brabrabra karin!
2005-12-30

  Smultris
detta smärtar enormt att läsa....

Ungefär som om han var så rädd att förlora dig... och så var det sen han som lämnade... o du stod ensam, frågande kvar...

En klar favorit...
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

dofta
dofta