Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgätmig


Nu förlorade jag ett till

ett ord

Fråga mig inte vilket
för det minns jag inte
de fladdrar förbi i min hjärna
jag hör hur de fnissar i förbifarten

Om jag låtsas att inte titta
kanske jag kan fånga ett

...

Nej, det hjälpte inte
fast det gör ingenting

för i morgon kommer jag inte ihåg att jag glömt




Fri vers av Acro
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-14 05:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Acro
Acro