Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tystnad

I tinnitustystnaden
hör jag dina andetag
en oktav lägre än bruset

djupa

långsamma

Min hand på ditt bröst
häver sig i takt
med din kamp för existens

sakta

smekande

Ute kraxar olyckskorparna sig hesa över sitt nyfunna guld

Min hand sluter dina ögon
mina läppar nuddar vid din tinning
din lukt finner en plats i mitt minne




Fri vers av Acro
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-21 16:55



Bookmark and Share


  Pontus W.U
snyggt och ruskigt fint!
2008-03-21

  RiJoKu
Mysig och härlig dikt.
Keep up the good work!
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Acro
Acro