Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

träden är fulla av fjädrar

träden är fulla av fjädrar
smycken som åkallar sphinxen

hon som förstår all din väntan
förgäves är inte ett ord

det tar tid för sten att vittra
det går fort när våren kommer

då blommar alla fåglar ut
och vasen dricker sitt vatten

trädet tar sen tillbaka allt
som balansen behöver ge




Fri vers av Börje Larsson
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-14 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson