Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muren vid tornet

Vid vägen växer
Asphodelen i röd jord -
i Hades skyddar
den raserade muren
Helhund och Hadesliljan




Bunden vers (Tanka) av vera gade VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-14 20:07

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    papillon
Riktigt läcker!!
2011-06-14

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Underbar bild!

Denna text är nu inlänkad på:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1320849

2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP