Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

biljetten är gamen som blinkar

biljetten är gamen som blinkar
åt dig när du kliver ombord

liket är maten du äter
för att hålla dig vid liv som ren

men tomten väntar i skorstenen
akta dig för att ramla ner

då ryker din framtid åter
och du tvingas födas på nytt




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-15 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson