Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medtag tålamod och matsäck

När du växer
så är det
alltid någon som
krymper

Åldringar
skrattar inte
åt
förändringar

Chickenrace
med rollator
är ingen lek




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-15 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan