Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hetta

Snårigt och trassligt
papper överallt
katthår
hettan

Denna hetta!

Kan inte hjälpas
får göra det själv
för jag är själv

Har valt det
väljer varje dag
varje dag
själv

Öppnar fönstret
tänder en ciggarett
sprutar parfym
på röken

Tillbaka i sängen
själv

Snårigt och trassligt
bland lakanen
hetta

Får göra det själv
alltid själv
för jag har valt det
själv

Mina händer
någon annans
Låtsatskärlek
närhet med mig själv

Blundar
hetta
förbannade hetta
blir inte av med den

själv




Fri vers av majlis lindberg
Läst 417 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-16 17:47



Bookmark and Share


  sangel
Klockrent. Precis så är det.
Tack
2011-06-18

  mickech
Bra skrivet av den saknad man kan känna även om man valt att vra själv.
2011-06-16

    Ken Cassel
Den här var riktigt bra, Majlis!
:)
Men säg bara till så kommer jag genast och bara håller dig lite sällskap
när du bara känner dig som mest ensam
Hi Hi

Kram på dig!

Ken
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

majlis lindberg
majlis lindberg