Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, vad ska jag säga? Jo, att de senaste årens intensiva läsning av främst kvantfysik, har lett mig fram till denna slutsats.


Det är upp till dig


Anteckning den 16 juni 2011

Det finns många nivåer av medvetande och om du vill kan du leva med och använda dig av den nivå som har getts dig av samhället. Men om du vill och vågar, så kan du utvidga gränserna för ditt medvetande. Det är upp till dig. Du kan nöja dig med det medvetande som har anvisats dig. Du kan nöja dig med den ram av medvetande som har satts av din uppfostran, din skolgång och din utbildning. Du kan hålla dig inom denna ram. Om du är nöjd och tillfredställd med den ramen, så försöker du inte ändra på den. Då håller du dig bakom stängslet, belåten med begränsningarna. Men om du har idéer och tankar som du inte kan få tyst på, så har du en längtan efter något annat. Något påminner dig om att det finns en kraft i ditt inre som vill bli använd. Om du säger ja till den kraften, så får du en otrolig energi. Om du säger nej till den, så tappar du ork och energi, du får en otrolig orkeslöshet och smärtor som bara kan ”hjälpas” upp av piller och en medicinsk diagnos.

Det är upp till dig.




Prosa av Anders P H
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-16 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P H
Anders P H