Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordens präster


Vi träd

sanna präster
på denna jord

ger dig av vårt regn
så att du kan återuppstå

vila i orkanens öga
välkomnad av elementen

skonad och lugn

för att du vet
att vi finns

i varandra




Fri vers av Anders P H
Läst 519 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-05 17:26



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Tycker mycket om din text och hur träden predikar för dig, för oss om återuppståndelse, vila mitt i stormen och om vetskapen - den du vet; att "vi", träden och människorna - Vi finns i varandra = har del i samma under - Livet! Så tolkar jag det.
2013-05-06

  Eva Langrath VIP
Fin i naturen kan vi ana livets under.

Eva
2008-11-08

    ej medlem längre
Verkligen jättefin!
2008-10-14

  Måna N. Berger
Evangelium enligt träden! Våra gröna lungor på jorden. Fint!
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders P H
Anders P H