Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan titel.

jag vet att jag inte räckte till.
inte nu heller.
påminn mig inte.
du vill inte veta.
jag vill inte att du ska veta.
stjäl lite till.
jag har ont i själen.
jag är trött i tanken.
tänker svarta tankar.
självförnekande.
gråter inte mer.
tänder en cigarett.
glöder lite svagt.
slocknar snart.
du tog livet med dig.
nu räcker jag inte till.
beviset.
sorgen.
.
.
var inte snäll mot mig.
jag är inte van vid det.




Fri vers (Fri form) av bohemflicka
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-16 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemflicka
bohemflicka