Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyst dialog

det var nog något
du sa
när du trodde att vi inte talade

vi talar alltid
även när du inte vet om det

nu kan jag omöjligt öppna mitt fönster
det finns för mycket luft därutanför
nu kan jag inte längre öppna mitt fönster
du står alldeles bakom mig

jag äger varje gata i världen
jag äger varje droppe
av det månsken
som svävar in över ditt ansikte
du sover
du
den ende jag inte äger

du sa något
inget särskilt
men jag hörde dig

du äger mig




Fri vers av bohemflicka
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-17 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemflicka
bohemflicka