Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ormens ben

ormens ben
springer
fortare än din kärleks
nådastöt

ormens horn
växer
i ljuset från de flyende
maskrosorna

hagelstormen
torkar gatan
ren från asfalt
och blå betong

det vattenfyllda slottet
drunknar
i missriktad välvilja
och missväxt




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-17 17:40



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
roligt det där med ormens ben - kände inte till dem -
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson