Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utnyttjad själ

Att jag aldrig anade
Att jag aldrig förstod
Att jag blundade och vägrade inse sanningen
Det är det som smärtar mig mest

Att du fortsätter ge mig hopp
hopp om att allt ska bli bra
att allt ska ordna sig
Är något jag inte kan förstå

En ensam och förvirrad själ
sökte skydd under stormen

Men hon blev lurad och hennes själ blev utnyttjad
Du har lekt med mina känslor
Får jag leka med dina?

Payback is a bitch




Fri vers av Jossan Ström
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-19 02:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jossan Ström