Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev på min födelsedag 2000. Den dag jag fick veta att min bästa vän tagit livet av sig.


En höstvind

Du kom till mig
Med vinden
En stormig höstdag
Plötsligt kom
En ny vind
Och du var borta
Borta ur mitt liv
För alltid




Övriga genrer av Thorgal
Läst 341 gånger
Publicerad 2005-12-30 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thorgal
Thorgal