Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag minns rätt har Dean R Koontz skrivit en bok med det namnet.... Men det här är en kärleksdikt jag skrivit.


Hjärtats mörka flod

Mitt hjärtas mörka flod
Har åter börjat strömma
Fylld av hoppets blod
Kan äntligen sluta drömma

Där stod du mitt i mörkret
När jag var säker att all var slut
Men man kan väl aldrig veta säkert
Vad ens öde har på lut

Du gav mig hopp att leva
Att älska än en gång
Jag har nu slutat vandra
Min väg har varit lång...




Fri vers av Thorgal
Läst 426 gånger
Publicerad 2006-01-09 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thorgal
Thorgal