Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattdans

Dröm med eld nyans
söker ljuv idiot
som utan mäktig värld
förstår unik fråga
och en nästan svart skugga tvekar
när ljus gestalt tar hennes hand
och de går bort i natten




Fri vers av naadjja
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-19 18:08



Bookmark and Share


  Zandra Flygh
Vackert! Påminner om kylskåpspoesi. ^^
2011-06-20

    ej medlem längre
Underbart..
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

naadjja
naadjja