Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglar

Två fåglar
de flyger högt i skyn
stora och ståtliga är de
men ser inte ut som
mer än två sparvar för världen
de flyger långt, långt till fjärran land
den ena starkare än den andra
försöker uppmuntra till några
bara några, kilometer till
så faller den andra
handlöst till marken
landar farligt nära en sten
vid liv, men svårt skadad
viskar den
kom ihåg,
vi är två fåglar av samma fjäder
vi kommer alltid vara tillsammans.

och somnar tyst in.




Fri vers av naadjja
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-20 22:28



Bookmark and Share


  Sofia Hansson
aww :) fin
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

naadjja
naadjja