Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spring

Spring
långt ut i skogen
bort från verkligheten
bort från alla hungrande munnar
du kan se det i deras ögon
hungrar efter skvaller, lögner
så spring
så fort du kan
in i skogen
till blåklockornas dal
där ingen hör dig
där ingen kan komma åt dig
där du kan vara dig själv
utan dömande blickar
eller sårande ord




Fri vers av naadjja
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-02 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

naadjja
naadjja