Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spöklikt

Rösterna i ditt huvud
avlägsna, men ändå så nära
de har hört dina drömmar
de vet dina hemligheter
för dem kan du ingenting dölja
skrämmande men ändå en tröst
de håller dig då du ska sova
viskar fina ord i ditt öra

du är aldrig ensam





Fri vers av naadjja
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-19 20:07



Bookmark and Share


  papperstrana
(underbart)
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

naadjja
naadjja