Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ohyfsade

Usch du ohyfsade sjukdom
smyga sig på sådär
utan vett eller tanke
på personens
ytliga perfektionism

En våldsam
snorattack
slog till
och
hushållspappret
sprang därifrån i ren
förskräckelse




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 277 gånger
Publicerad 2005-12-30 20:52



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så du har råkat ut för en rejäl förkylning???Influensa???Stackars dig...hoppas att du snart blir bättre...din text är rolig mitt i all bedrövelse
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan