Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilse i hjärtat (utan kompass)

lycklig den som lyckan
finner
och stackars den som inget
vinner

men du har dig själv att skylla,
det vet du ju,
det har du lärt dig

lev så fort du bara
hinner
annars kommer
rastlösheten,
den vän som står
när dom andra faller

så som man faller
när man hittat det
du inte hittat




Fri vers av jimi silver
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-20 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jimi silver
jimi silver