Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bodyshot

Här får du igen för gammal ost
sa hon
och bet mig i skinkan

Jag skrek
högt
och det korvade sig
i magen

Hennes meloner
var fasta
och
knäskålarna darrade
av lust

Skadeglädjen
var äkta
och jag
blev lite surströmming
ett tag

Men inget
kan vända

steken
som en bodyshot





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 227 gånger
Publicerad 2005-12-30 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan