Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår

Ett gott nytt år

vart blev du av

du var ju här igår




Bunden vers (Haiku) av Ola Rydberg
Läst 264 gånger
Publicerad 2005-12-30 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan