Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när det gör ont.

dina ord läker, din avlägsna omtanke smeker,
när det regnar ilska och osäkerhet,
så finns du där som en osynlig sköld,
när det gör ont, smeker dina osynliga händer mig,
när allt är svart och fult, ser jag dig som ett ljus,
när jag mår dåligt, kommer du till mig,
och jag känner hur jag läker, och hur jag längtar.




Fri vers av fw
Läst 319 gånger
Publicerad 2005-12-30 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fw