Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt är mitt fel.

Jag trodde att du skulle se, vad du egentligen sade till mig,
jag trodde du skulle se, att du hade fel,

det var länge sedan nu, du kommer aldrig se, du kommer aldrig
höra, du kommer aldrig älska mig,

du är blind, döv, stum, arg, våldsam, högljudd,
ledsen, vacker, ångestfylld, osäker, stark,

ibland är du mjuk, ibland är du glad,
ibland känns det som om allt är normalt,
men nästan alltid är du arg på mig,

är jag så egoistisk? är jag så dum? är jag så vidrig?
det finns inget jag inte gör, jag klistrar dina tapeter,
jag sätter ditt kakel, jag målar dina väggar,
jag drar dina sladdar, jag lagar din mat,
jag älskar våra barn, jag tjänar våra pengar,
jag kysser dig godnatt, men jag älskar inte dig längre,
jag orkar inte, jag vill inte, jag kan inte,

jag har sett en dröm, den är så vacker,
jag har fyra barn, men du finns inte kvar,
jag saknar det som borde vara,
jag är så ledsen för det som inte finns, du sover, jag är vaken.




Fri vers av fw
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-17 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fw