Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min maskin.

jag har 7 kugghjul på min maskin,
4 av dem är så ljuva, så vackra, så hela,
de snurrar i sin takt,
försöker snurra som 2 av de större hjulen,
men de driver hela maskinen, ovetandes,
1 av hjulen snurrar ibland fel, det går i otakt,
en del kuggar fattas, och en del kuggar är så fina,
ett annat hjul är belagt med guld,
det doftar blommor, det snurrar för sig själv,
själv snurrar jag bara runt.




Fri vers av fw
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-01-17 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fw