Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
grannens cykel blev stulen idag.....


"familjen väldigt annorlunda på Backstigen i Malmbäck"

Rasmus 6 år:
vet du vad jag skulle göra om någon stal något för oss,
jag skulle slå han med flugsmällaren.

Vad skulle du göra mamma?
-bita han i benet! :)

Vad skulle du göra pappa?
-brotta ner han och fisa han i näsan!

*mohahahaha*




Fri vers av Therés
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-22 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!