Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Jag drar en lättnads suck

Noggrann, strukturerad och självgående.

Det är de tre mest förekommande adjektiven i platsannonser på rekryteringssajten Monster.se enligt en undersökning gjord av företaget Saplo.

Låter som goda egenskaper hos en... robot.

Därefter kommer adjektiv som flexibel, serviceminded, prestigelös och ansvarstagande.

Jag drar en lättnads suck, det är nog trots allt människor man letar efter.




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 179 gånger
Publicerad 2011-06-26 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund