Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månens pårla

månens pårla
slungades
ut av solen
fastnade
i naveln

visar dig
de odödliga
skalbaggarna

träden som rasat
i blomskrud och jakt

månens pårla
glöder
i vinden
slungar dig ut
mot solen




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-25 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson