Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn

Orons förtvivlat skriande kakofoni,
stör mig i min jakt på harmoni.
Ängslan träffar mig med förgiftade pilar,
när mitt sargade försvar äntligen vilar.

Strävan efter ett inre lugn,
synes mig ofta alltför tung.
Tänk om jag blott kunde vila en stund,
i mitt eget hjärtas grönskande lund.




Fri vers av Robert Imaginos
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-12-31 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Imaginos

Senast publicerade
Apokalyps
Lugn
* Se alla