Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett finger med i spelen

Någon har ett finger med i spelen
någon gråter för det som ska hända
någon gråter för det som har hänt

Någon har ett finger med i spelen
en näsa i blöt och
fötterna i klaveret

Någon har ett
finger med i spelet
peka inte i onödan
syna dig själv

Någon har ett finger med i spelen
det kan vara jag
( eller du )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 568 gånger
Publicerad 2005-12-31 14:17



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Nej man får allt hålla sigpå sin kant...annars blir man lätt som en plätt inmixad i nån obehaglig smet...en text att ta till sig och filosofera över..
2005-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan