Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HÖR DU MIN RÖST SKRIKANDES I DITT HUVUD NÄR DU LÄSER DET HÄR? Capslock


En lysande framtid

En lysande framtid, med
trasiga människor
hängandes i mina armar
jag känner inte hat
jag vet att jag inte får.
Att bara skicka ord genom ett tanjentbort -
vackert?

Jag vill skriva något som rör dig,
men jag vet att jag inte kommer få dig att flytta dig från stolen du sitter i.
Du läser inte det här
du hör inte mig.

Och en bra dikt börjar aldrig med lögner.
Förlåt.




Fri vers av Versipilles
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-26 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Versipilles
Versipilles