Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En godnattramsa

Sov i sängen,
sussa sött.
Dröm om pajer,
med pigghet dött.
Flyg till landen,
på andra hörn.
Räck någon handen,
flyg som en örn.
Ja sov du stor,
sov en stund.
Och jag tror,
du får en härlig blund.




Bunden vers (Rim) av Linnea Björnbär
Läst 1379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-26 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea Björnbär
Linnea Björnbär