Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bipolariteten tar knäcken på mig.


Känslomässig blackout

Hejsan
världen
Tar och
gömmer mig
Gråter
floder
Skrattar
högst
Utåt
- riktad
Inåt
- vänd
Hatar
mest
Älskar
starkast

Petar
piller

Och om igen




Fri vers (Fri form) av Linnea Björnbär
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-03 22:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
starka känslors negativitet visavi positivitet - men hellre vara med dem, än utan dem

de - du - bör bejakas, hur du än är
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Linnea Björnbär
Linnea Björnbär