Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet

Barnet går sakta
i mörkret
solen har reda gått ner

Barnets skräck syns tydligt i ögonen
men ingen stoppar barnet
ingen frågar
och ingen ser

De flesta sover
och de andra...
de blundar
de med

Barnets blåmärken syns tydligt på armar och ben
men ingen stoppar barnet
ingen frågar
och ingen ser

De flesta vill inte se
och de andra...
de är blinda
de med

Barnet går sakta
i mörkret
solen har reda gått ner




Fri vers av Ronja Siira
Läst 395 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-27 21:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj vad bra och berörande.Du imponerar här tjejen.
2011-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ronja Siira
Ronja Siira