Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla dessa jävla förutfattade meningar

alla dessa jävla förutfattade meningar
gamla kryphål som sticker upp ur jorden
och får folk att snubbla över sina egna
gamla förhoppningar som går i kras
när dom inser att dom inte ens finns
med på kartan




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-28 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson