Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMAREN ÄR EN FLICKA

sommaren är en flicka

som går över ängarna

sommaren är en flicka som drar förbi

vågar man vara följsam

när hon tar ut svängarna

njuter man hennes ljuvliga melodi

 

 

barfotaflickan svävar

i dans över skogarna

liljekonvaljdoft dröjer i hennes spår

tid nu att släppa greppet

de vitnade knogarna

kysser hon vila i om hon bara får

 

 

sommaren är en flicka

och flickan är skönheten

skapelsen i sin vackraste prakt och glans

sommar är lätta fötter

och utslaget hår igen

sommaren kom till mannen och hon blev hans

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    29/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 747 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-29 20:15



Bookmark and Share


  Ari Viklund
åstundan är här
2011-07-08

  mare VIP
Mycket fin dikt
2011-07-01

    Tea Alex
:) Vilken vacker bild! Eller vilka vackra bilder menar jag snarare!
2011-06-30

  anits VIP
Du målar dina ord så vackert
så det blir en tavla för mig
som läser
2011-06-30

  © anakreon VIP
En sommarbild jag gärna delar!
Calle på Tången
2011-06-29

  Måna N. Berger
Ett bildspråk med genuin äkthet, ålderdomligt och tidlöst. Vackert!
(När Ethan inte vill ha skor på sig, och det vill han aldrig, säger han: "vill bara ha fötter")
2011-06-29

  PPQ
det här var grymt bra hoppas du får reds val för den här :D
2011-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP