Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

van Gogh

jag ser att du har tre öron

du måste skära av dig ett

det är inte något sjätte sinne
det är bara
bruset från publiken




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-01 13:45



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Jag hör dig.
2011-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson