Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en sten med en blick och en öl

Någon joggar
och jag sitter på en
soluppvärmd sten
och dricker
öl, tittar ut mot havet
och njuter av
gulklotets reflektion på
vattenytan

Bakom mig myllrar trafiken
men den har jag stängt av
jag är ett med nuet
och två med ölen

Någon städar en
toalett
någon förbereder en fest

Jag sitter kvar
ett tag till för gjuta in minnet
som är lätt
att bära




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 125 gånger
Publicerad 2011-07-01 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan