Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömma, kanske glömma.

Att fly från tiden.
Gömmas eller glömmas.
Springa ifrån eller springa emot.

Krocka med sitt forna jag,
den ovise gestalten klädd i grått.
Krocka med det obestämda,
det många nya misstagens människa.

Gömma sig eller glömma sig
Fly från tiden. Fly från platsen.
Till det mongol land där hästarna springer fria.




Fri vers av TiGERMOUNTAiN_
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-01 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TiGERMOUNTAiN_