Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så blödigt och sentimentalt som man bara kan bli när man är kär.


En känsla

Någonting i mig vill såra dig,
samtidigt som jag bara vill få dig att le.

Jag vill se dig fälla tårar för mig
Böna lite, kanske be.

Sen vill jag kyssa dina ögonlock och säga,
att jag aldrig gör så mer.




Fri vers av TiGERMOUNTAiN_
Läst 132 gånger
Publicerad 2012-02-24 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TiGERMOUNTAiN_