Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är det bästa jag någonsin haft




alltid när jag försöker vara konventionell & snäll
alltid när jag tror att jag på detta vis kan bli säll
alltid när jag väljer sömnen & blir en tam
så får jag panik för jag blir så trist & lam

jag bor inte i det här landet
jag är så lycklig; jag fann det:
jag bor i mitt skrivande
jag är en glad & fri ande
vägrar bli nån slags träl
ni fångar aldrig min själ

jag är vild
jag är mild
jag är en underbar naturkraft
jag är det bästa jag nånsin haft!

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-02 16:35



Bookmark and Share


  mare VIP
Precis Johan, du är det bästa, och helt unik ;)
2011-07-03

  Zelogath
Önskar att jag kunde ta del av denna positivism, det skulle jag behöva nu!
Tack för denna text
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP