Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i sköna förnyande himlar

 




morgon

din värld är svart

av mardrömmar

de mörka krafterna

har etablerat sej inom dej

& jag är din enda riktigt allierade

förutom gud som verkar vara

knockoutad

det är morgon & jag smeker

dej

& du ringer & sjukskriver dej

så vi får leva på fil en dag till

Jag sjunger dej varma sånger

smeker dej ny läkedom

Lägger dej i famn

kittlar dej i oljor

i varmt bad

älskar dej

in i sköna

 förnyande himlar.





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-03 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP