Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet det är inte lätt att vara poet !

Dö för din dikt
lev för ditt liv
dröm dig bort mot
blodfria dagar

/ En fjäril på
ditt bröst
och min hand
som är en puppa /




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-03 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan