Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck men annars är det bra

Dagar som
dör utan
att bryta
mot
tyngdlagen

Någon
spetsar mitt vackra lik
inför en dold publik
och rutorna i glashuset är
målade naturellt röda

Kuken står som ett viagraspett
utan att be om lov
tystnaden är
obegriplig




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-03 22:36



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Här kommer en helt galen tolkning från en Pippi,

Poetjaget har en hemlig beundrarinna/beundrare och de tänder på varandra i tysthet. I hemlighet. De kan inget säga, till någon för det har redan sitt bägge två. Hepp!
2011-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan